Kuntourheilu ja jauheet


 

 
Ihmeellistä on Pekan mielestä myös tuo nykyajan punttien nostelu. Siellä kaikki perheenäidit ja laihat pojat nostelee punttisalilla painoja niin kuin ennen vanhaan oikeat painonnostajat. Paljon pienempiä painoja tosin ja pääasiassa ne vetkuttelee itseään kaikenlaisissa kuntosalilaitteissa. Tarviikohan niissä laitteissa edes itse tehdä mitään vai onko niissä joku moottori joka nostaa painot. Niin ovat hienoiksikin itsensä laittaneet siellä kuntosalilla ettei kai siinä oikein passaisi hikoilla. Silloinhan ne hienot trikoot kastuvat, meikit leviää naisilla ja huolella laitettu tukkakin voi mennä sekaisin.
Erilaista oli silloin kun urheiluseuralla oli punttisali urheilukentän takana. Siellä raavaat miehet nosteli isoja painoja ilman rusketusvoiteita vanhoissa verkkareissa ja se voitti, joka nosti painavimman tangon. Ei ollut tuomarit sitä varten että arvostelisivat kuka on kaunein.
Ja tiedättekö mitä ne söi ? Kuulkaa ison kattilallisen puuroa ja kulhollisen kananmunia joka aamu. Puuroon laitettiin iso voisilmä ja sekaan ihan oikeata maitoa. Sitä mistä ei ole rasvaa kuorittu pois. Eivät ne syöneet mitään proteiinipatukoita tai jauheita. Ihan oikeaa ruokaa niille emäntä laittoi. Kasa pottuja ja lihakastiketta. Sillä ne kasvoi vahvoiksi.
 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2005-2016 Yhteystiedot: Espace Jeune Helsinki, espacesjeunes@espacesjeunes.com