Lasten vaatteita


 

 
Pekka tykkää myös paljon ostaa lastenvaatteita lapsenlapsilleen. Niiden vanhempien mielestä pitäisi ostaa vain ekologiisia lastenvaatteita, mutta kyllä Pekan mielestä välillä voi ostaa jotain ihan tavallisiakin jos niissä on vaikka kiva kuva. Ekologiset lastenvaatteet tuntuu ainakin Pekan mielestä välillä turhalta nykyajan kotkotukselta. Viimeksi vauvalle ostettiin sellainen softshell haalari, nätti se kyllä oli. Ja tietysti vauvalle hankittiin myös kuolalappu, ei mene uudet vaatteet heti syödessä likaisiksi. Toisaalta kun noita kaikkia lastenvaatteita katselee niin on ne kyllä melkoisia mainostekstiilejä. Kyllä on suurella painettu sinne tuotemerkin nimi ja logo niin, että kaikki näkee minkä yrityksen vaatteita meidän lapsi käyttää. Toki sen ymmärtää kauppiaan ja vaatevalmistajan näkökulmasta, kyllähän tuollaiset mainostekstiilit ovat edullinen tapa saada näkyvyyttä joka puolella. Mainostekstiilejä tarjoaa www.yritysbrodeeraus.fi/?Mainostekstiilit.
Pekka tosiaan itse osti mieluummin sellaisia kivannäköisiä, kaikenlaiset printtipaidat olivat hänen suosikkejaan. Juuri viime jouluna juniorin paketista löytyi sellainen villakoiran kuvalla varustettu koira T-paita, johon ainakin Pekka ja vauva ihastuivat. Taitaa olla niin, että vaikka juniorin vanhemmat eivät ole ihan samalla aaltopituudella niin kyllä lapsi ja pappa tietävät että eläinaiheiset paidat ovat parhaita.
Piti sitten pitää ihan esitelmä vaatteista:
Vaatteet ovat valmistettuja tuotteita, joita ihminen käyttää kehossa suojelemaan kylmää, kosteutta tai lämpöä tai kehon koristeena. Joissakin tapauksissa mies myös pukeutuu lemmikkien, kuten koirien, vaatteisiin samoista syistä. Kävelyvaatteet ovat nimi vaatteita, joita käytämme tavallisesti, erottaa ne esimerkiksi yöpuvuista ja vuodevaatteista. Laaja käsitys vaatteista sisältää myös kengät, tarvikkeet ja muut tuotteet, joita ihmiset käyttävät kehossa. Vaatteiden avulla voit merkitä sosiaalista asemaa, sosiaalista itsemääräämisoikeutta, ammatillista sitoutumista tai etnistä alkuperää, joka samalla erottaa toisista henkilöistä tai yhteiskuntaryhmistä. Vaatetuksen tyylillä yksilö osoittaa helposti, missä se on poliittisissa ja uskonnollisissa asioissa. 1900-luvun lopulla nuorille vaatteista on tullut vahva merkki siitä, millaista tyyliä he kuuluvat. 1960-luvulla hippi-kulttuuri oli tapa saada muut ihmiset tietoisiksi siitä, mihin kulttuuriin he kuuluvat vaatetuksen ja elämäntavan avulla. Vaatteet ovat nykyään myös tapa osoittaa kumppanuutta. Jotta "sisätiloihin" kuuluva vaatisi viimeisimmän muodin uusimmat vaatteet, jotka usein maksaa enemmän kuin tavalliset vaatteet. Tällä tavalla se muuttuu valta- ja tilatekijäksi, joka käyttää uusia, nykyaikaisia ​​vaatteita. Vaatteet voi olla valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten nahasta, turkista, kangasta tai keinotekstiileistä. Ne voivat olla tarkoitettu käytettäväksi ulkokerroksessa tai alusvaatteina päällys- ja päällysvaatteiden alla olevassa kerroksessa. Miesten tapa käyttää vaatteita on selvää, että muoti on erittäin tärkeä. Muoti muuttuu ajan myötä. 1900-luvun aikana urheiluvaatteita on tullut osa jokapäiväistä muotia.
 

 


 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2005-2016 Yhteystiedot: Espace Jeune Helsinki, espacesjeunes@espacesjeunes.com